Nieuws Mededelingen einde semester 1

Regeling laatste lesweken semester 1

In de week van 11 tot en met 17 dec zijn er geen danslessen wegens de examens en toetsen (wel inhaallessen Musical en Jazz van Céline op vrijdagavond 15 dec op de normale uren en inhaalles modern van Gaëlle vrijdagavond 5 januari met om 19u de sta/int en om 20u de int/adv). De week van 18 tot en met 24 dec is er nog 1 week les. Tijdens de kerstvakantie zijn er geen lessen. In januari zijn er nog 2 lesweken die behoren tot het eerste semester. Een overzichtje van alle lesweken vind je aan ons ad-valvas bord tegenover het onthaal of op onze website www.hdac.be onder “onze cursussen” en klik daarna op “download hier ons lessenrooster”.


Inschrijven tweede semester

Ben je slechts voor een semester ingeschreven, dan krijg je vanaf ma 18 dec vijf dagen voorinschrijving via onze website www.hdac.be. Vanaf vr 22 dec kunnen ook nieuwe leden inschrijven. Gelet op 2/3 volzette cursussen, hou hier aub rekening mee. 


openDANSdag

Op za 20 jan om 17u hebben we opnieuw onze openDANSdag. Alle danscursussen geven dan een demonstratie. Ouders, familie en vrienden zijn welkom. Je kan tevens een rondleiding krijgen, inschrijven, vragen stellen, drankje nuttigen aan de bar, … Gelieve de datum vrij te houden. Je docent(e) spreekt verder af qua kledij, welk dansje, …


Kids on Tour

Voor het tweede jaar op rij gaan we op danstournée met onze kleuters en lagere schoolkinderen.

Data:               

  • di 26 dec: Boebalu (Izegemseaardeweg 144b1, Roeselare)
  • vr 29 dec: De Boomhut (Kortrijksestraat 266, Izegem)
  • zo 11 feb: Funnyparc (Vyvestraat 22, Oostnieuwkerke)

De dansers van HDAC en hun ouders mogen GRATIS binnen. Familie of vriendjes tot en met 12 jaar dienen hun inkom te betalen. De dansertjes treden op om 15u. Onthaal vanaf 14u30, tenlaatste 14u50 aanwezig. Nadien zijn er 2 GRATIS dansworkshops (kleuterdans en kinderdans) te volgen. De docent spreekt in de dansles af wat er wordt gedragen van kledij en welk dansje jullie zullen tonen. Flyers van de Kids on Tour liggen op onze witte danskast of verspreid in de bar. Zie ook onze Facebookevenementen.

Volgende dansgroepen treden er op (ook in deze volgorde): disco/cheerleading 4-6 (docente Sally), clipdance 1-3 (docente Femke), kleuterdans 1-2 (juf Phaedra), clipdance 4-6 (docente Femke), disco/cheerleading 1-3 (docente Jessie), magic stars (docente Jade), hiphop kids 4-6 (docente Jade), kleuterdans 2-3 (juf Jessie) en team Destiny (coache Jade).

Om een idee te hebben van het aantal aanwezigen, vragen we om de aanwezigheid van je danser te registreren via volgende link: https://goo.gl/forms/mwtbNfs4ssy6mb0n2


Jaarlijkse dansvoorstelling

Onze jaarlijkse dansvoorstellingen vinden plaats op za 12 mei in De Spil te Roeselare. Repetities zullen de wo, do en vr ervoor zijn (met op vrijdagavond 11 mei een generale). De verdeling van welke danscursus welke dag zal repeteren wordt in maart bekendgemaakt. Er zijn 2 voorstellingen. Eentje om 15u en eentje om 20u. Beide voorstellingen zijn dezelfde. Kleuters worden geplaatst in het begin van de voorstelling zodat ouders in de avondvoorstelling hun kind kunnen opwachten backstage en ze dan meteen meenemen naar huis om ze al dansend naar dromenland te brengen. We vragen om ofwel aan beide voorstellingen deel te kunnen nemen ofwel niet deel te nemen. Opgelet: we werken niet het hele 2e semester aan de voorstelling. Dit zijn slechts enkele lessen of delen van de lessen. Wanneer je dus niet deelneemt aan de voorstelling, kan je perfect aansluiten bij de wekelijkse danslessen van het 2e semester. Dit melden we graag om verwarring te voorkomen.


Zomerdanskampen kleuter en lagere schoolkinderen

De danskampen voor onze kleuters en lagere schoolkinderen zitten voor 2/3 volzet. Wens je nog in te schrijven? Via onze website www.hdac.be kan je inschrijven (klik op de knop inschrijven). Voor onze tieners hebben we onze Summer Breeze Sessions, die vanaf 1 januari worden bekend gemaakt.


Vragen? Bel 0486 414 404 (Steve Burggraeve) of mail naar info@hdac.be