Nath­alie De Bruyn

Nath­alie De Bruyn


You nev­er know how strong you are until you dance all night in heels

You nev­er know how strong you are until you dance all night in heels

Nath­alie vol­g­de tal van pro­fes­sionele opleidin­gen:

  • Muzis­che vorm­ing aan de stedelijke Academie te Ant­wer­pen
  • Dans in het MUDA in Gent
  • Bach­el­or Jazz & Music­aldans aan de Hogeschool voor de Kun­sten in Ams­ter­dam
  • Bal­let bij Bal­leto­mania te Brus­sel
  • Jazz / Mod­ern-Jazz & Hip-Hop aan het Ams­ter­dam Dance Centre

Zij verdiende haar sporen als freel­ance danseres voor ver­schil­lende tv shows, evene­men­ten en com­mer­cials zo- als: Gen­er­a­tion Next, The Stage Din­ner Show te Ant­wer­pen, De Komedi­anten­re­vue, Music Hall, La Sakhra, Ian Van Dahl, Armin Van Bur­en, Euro­song, Nacht van Exclusief, Q‑music, De Pro­vin­cieshow, De Beden­kers, Latif Illu­sions, Columbia sportswear, The Coca-Cola Com­pany, Makita… 

En van 2003 tot 2013 ged­urende 10 jaar als danseres in de revueshows van Het Witte Paard. Ze stond in voor de cho­reo­grafie van La Mer­veil­leuse Revue 2016& 2017 (Het Witte Paard) De Nacht van Exclusief, OhOh7 (Petra), Villa Vanthilt, KV Oos­tende, Euros­portring, KnokkeOut, Car­re­four, Dec­ath­lon, KBBC Oostkamp, Nacht van de sport Knokke, Tour Amicale Ant­wer­pen en diverse bedrijfsevents.

Vanaf 2016 was Nath­alie de cho­reo­grafe van revuetem­pel Het Witte Paard te Blanken­berge en stond in voor de cho­reo­grafie van de zomer­show 80th Cel­eb­ra­tion 2016Fas­cin­a­tion 2017’ en D.I.S.C.O 2019’ en tijdens de win­ter­maanden voor de Diner­shows en La Mer­veil­leuse Revue.

Ze geeft al sinds 1998 les in ver­schil­lende dansscholen en heeft in 2013 haar eigen dansschool Dance Stu­dio Kickx N Moves opgericht. Sinds het school­jaar 2018 – 2019 is zij ook als vaste docente ver­bonden aan De Dansacademie’ — MSKA Roeselare.

IMG 3216

Lessen gegeven door Nathalie De Bruyn


Showjazz/High heels

Int/Adv — HDAC BASECAMP
J
Dinsdag
17:30
age: 12+

Showjazz/High heels

Sta/Int — HDAC BASECAMP
J
Dinsdag
18:30
age: 12+