Hypnosis Dance Academy:
Toon Bellemans

Ademt muziek

M

Zangcoach voor de musicallessen.

Wan­neer hij niet bezig was met drum­men was hij bij de jeugd van onder andere Cercle Brugge en Izegem al de met­ro­noom op het veld. 

Zijn muzikale opleiding gen­oot hij bij de Academie Peter Ben­oit in Harel­beke waarna hij het drum­stel op zes­tien­jarige leeftijd inruilde voor piano, git­aar en zang. 

Op zijn acht­tiende ging hij in de leer bij zangin­stituut Mind The Voice, waar hij op zijn twin­tig­ste ook zang­coach werd. In die peri­ode en de jar­en daarna stond Toon onder meer op het podi­um van kidsfest­iv­al Your’in, had hij een ges­maakte pas­sage in The Voice, zong hij live op Top Radio, zor­g­de hij voor de muzikale noot in de VIP-ruimtes van Zulte-Waregem en was hij hoof­dact tijdens de finales van Miss West- en Oost-Vlaander­en en Mis­ter Belgium. 

Ver­der verzor­g­de hij ‑alleen én met band- tal van huwel­ijken, live­optre­dens en fest­ivals in Bel­gië en Neder­land, iets wat hij tot op vandaag nog steeds doet. 

Pro­fes­sion­eel kan hij zijn muzikale ei volledig kwijt in zijn job als Store Man­ager bij Key Music Roe­selare , waar hij muzieklief­hebbers aller­hande op een enth­ousi­aste mani­er met raad en daad bijstaat in al hun projecten.

creating talent

Alle lessen gegeven door Toon Bellemans

Hypnosis Dance Academy
Groenestraat 170B
8800 Roeselare
Belgium
maandag 16:30 - 21:30
dinsdag 16:30 - 22:00
woensdag 12:45 - 21:00
donderdag 16:30 - 22:00
vrijdag 16:30 - 22:00
zaterdag 08:45 - 17:00
zondag gesloten