Hypnosis Dance Academy:
Performance & Creation

Maandag om 18:30

Commercial

C
c

int/​adv

via Challenge

Basecamp

Groenestraat 170B

U
D
M

Need an impression?

Lees meer over Watch video

12+

S
€ 88,00prijs per semester (14 lesweken)
Y
€ 168,00prijs per jaar (28 lesweken)

Hier werken we aan performance skills en strakke/​cleane bewegingskwaliteit. Het wordt een mix van commercial/​hiphop en jazz moves voor boys en girls.

In de wereld van dans en visuele kunst draait alles om de perfecte balans tussen creatie en uitvoering. Het vermogen om te creëren, zowel op cultureel als commercieel niveau, is van onschatbare waarde voor elke kunstenaar. In Performance & Creation staat het ontwikkelen van deze essentiële vaardigheden centraal.

Leren creëren
(cultureel & commercieel)
De les biedt een unieke kans om de kunst van het creëren te verkennen en te ontwikkelen, zowel binnen een culturele context als met een commercieel oogpunt. Studenten worden aangemoedigd om hun creatieve grenzen te verleggen en originele concepten en ideeën te verkennen. Door middel van begeleiding, brainstormsessies en projecten leren studenten hoe ze hun artistieke visie kunnen vertalen naar werken die zowel inspirerend en/​of commercieel levensvatbaar zijn.

Hoe performen
(technisch, uitvoering)
Naast het ontwikkelen van creatieve vaardigheden, richt de les zich ook op de kunst van het performen. Studenten leren hoe ze zich technisch kunnen perfectioneren en hun uitvoeringsvaardigheden kunnen aanscherpen. Van het beheersen van de juiste lichaamshouding en ‑techniek tot het overbrengen van emotie en energie naar het publiek, elke aspect van het performen wordt grondig behandeld.

Met een holistische benadering van zowel creatie als performance, rust de cursus Performance & Creation” studenten uit met de essentiële tools en inzichten die nodig zijn om te schitteren in de dynamische en veeleisende wereld van dans en visuele kunst.

Hypnosis Dance Academy
Groenestraat 170B
8800 Roeselare
Belgium
maandag 16:30 - 21:30
dinsdag 16:30 - 22:00
woensdag 12:45 - 21:00
donderdag 16:30 - 22:00
vrijdag 16:30 - 22:00
zaterdag 08:45 - 17:00
zondag gesloten