Our vision

Hypnosis Dance Academy:

Hypnosis Dance Academy streeft ernaar om een voorbeeld te zijn in de danswereld, een project gebouwd door dansers, voor dansers.

First off, wordt Hypnosis gerund door Steve Burggraeve (CEO) en Sally Peire (COO), gecombineerd hebben ze al ontelbare jaren ervaring in de danswereld opgebouwd. De ideale mix-and-match dus om de dansschool te laten groeien op zowel organisatorisch als creatief vlak. Met een warm hart en extreem veel liefde voor hun dansfamilie zie je dat de passie ervan af druipt. Welkom in onze #homeofthehypnos.

Quality at HDAC

Kwaliteit over kwantiteit, dat maakt ons zo sterk!

In onze Hypnosis familie is 1 van de belangrijkste kenmerken om kwaliteit aan te bieden. Dit garandeert groei, begeleiding en blijft er ruimte voor persoonlijke feedback. Niets is belangrijker in een hechte familie om dicht bij elkaar te staan om samen een hoger niveau te bereiken. Iedere docent is gespecialiseerd in hun specifieke dansstijl waardoor ze kunnen bijsturen waar nodig. Hypnosis Dance Academy blijft non-stop op zoek gaan naar creatieve choreografen in zowel binnen- als buitenland om af en toe onze leerlingen nog meer ervaring te laten opdoen in onze lessen.

Shop13

Fun vs Challenge

HDAC is de grondlegger van de diversiteit tussen fun en challenge. Kom je voor je plezier, of wil je je talent op een professionele manier laten ontbolsteren?

Bij de start van Hypnosis heeft het oprichtend team gemerkt dat er een pitfall” zat in hoe de dansscholen te werk gingen. We merkten al snel dat er heel wat frustratie kon ontstaan tussen dansers die vooruit wilden en degene die plezier wilden. Dansers die op zoek waren naar the next level, voelden zich tegenhouden door de anderen die net op zoek waren om even een uitlaatklep te hebben. Het omgekeerde verhaal was ook van toepassing, dansers die op zoek waren naar fun, hadden geen boodschap aan opgedreven lessen en moeilijke choreografieën en gaven uiteindelijk sneller op.

Ons team heeft dit probleem met plezier tot zich toegetrokken tot we de ultieme oplossing hadden om de track onder te verdelen in fun en challenge classes. De fun lessen zijn nu echt op maat gemaakt voor degene die op zoek is naar plezier en ontspanning, terwijl de challenge lessen een professionele vooruitstrevende ondersteuning bieden op danstechniciteit waardoor onze dansers met plezier blijven trainen thuis! 

Boven 9

Sustainable built-to-suit location

Onze missie is niet alleen om de dansers beter te maken, maar ook onze planeet. Ontdek onze CO2 neutrale oplossing.

Het verhaal die gestart is vanuit een aantal pure dansharten heeft naast het professionele aspect ook een mooi vervolg gegeven aan het sustainable verhaal. Via onder andere energie die opgewekt wordt met behulp van zonnepanelen en andere slimme technieken zijn we erin geslaagd een CO2 neutraal geheel te bouwen. Deze oplossing heeft er zeker niet voor gezorgd dat we ingeboet hebben aan professionaliteit en comfort, integendeel, om maar een paar van onze solutions op te sommen:

  • 5 ruime dansstudio’s
  • 2 privéstudio’s
  • gescheiden kleedruimtes met individuele douches
  • studeerruimte en lockers
  • rolstoelvriendelijk en toegankelijk
  • gratis WiFi en charging boxes voor mobile devices

Natuurlijk hebben we naast die topfeatures ook aandacht besteed aan de fysieke gezondheid van onze leden. Alle dansstudio’s zijn voorzien van zwevende sportvloeren, all-surround sound systems, klimaatcontrole en ventilatie, dit verminderd het risico op blessures en zorgt er ook voor dat het volume binnen de perken blijft en iedere danser hetzelfde muziekgevoel kan ervaren.

D
M
U
M
T
M
U
U
D
D

Hypnosis Dance Academy spin-offs as official education!

Ons professionalisme is overgewaaid naar de educatieve sector, waar De Dansacademie uit geboren is.

Onze werkwijze is in goede aarde gevallen bij het ministerie van onderwijs waar ze onder de indruk waren van onze professionele en wel doordachte aanpak. Minister van Onderwijs Hilde Crevits opende onze opleidingen plechtig. 

Develop your talent

De Dansacademie

De dansacademie heeft als doel jongeren te ondersteunen die hun talenten verder willen laten ontwikkelen. Met deze dansopleiding laten we sport en onderwijs hand in hand laten evolueren, dit zorgt er op zijn beurt voor dat succesbeleving zowel binnen als buiten de schoolmuren vanzelfsprekend wordt. We maken het schoolgaan aantrekkelijk, transparant en hedendaags door de topics hobby” en onderwijs” samen te brengen onder de gemeenschappelijke noemer talent”. Studenten kunnen kiezen om hun danstalent te combineren met hun favoriete middelbare dansopleiding en krijgen er een persoonlijke studiecoach bovenop! Voor meer informatie omtrent deze unieke richting, check het Instagramprofiel hier.

Hypnosis Dance Academy
Groenestraat 170B
8800 Roeselare
Belgium
maandag 16:30 - 21:30
dinsdag 16:30 - 22:00
woensdag 12:45 - 21:00
donderdag 16:30 - 22:00
vrijdag 16:30 - 22:00
zaterdag 08:45 - 17:00
zondag gesloten