STAR Team

Hypnosis Dance Academy:

pre-professionele dansopleiding

Wordt opgeleid tot een performance danser met een stevige basistechniek. Via deze pre-professionele dansopleiding maak je kans om ingezet te worden op tal van evenementen groot en klein doorheen Vlaanderen. Maak nu die droom waar en je zal gecoacht worden door een team van professionals, in Roeselare én Antwerpen!

De productiegerichte dansopleiding bevat 6u dans per week. Hier werken we aan je conditie, je coreversteviging, je performancegehalte en je klassieke en commerciële danstechnieken. De STAR teams worden samengesteld via een jaarlijkse auditie.

Ywcd1

Hypnosis breidt uit naar Antwerpen!

In september gaat Yes, We Can Dance’ van start, een compleet vernieuwde dansopleiding! Hypnosis Dance Academy in Roeselare en The Musical Academy in Wilrijk slaan de handen in mekaar. 

We gaan actief op zoek naar momenten waarop je kan schitteren op een podium en wat je hebt geleerd kan tonen aan het publiek. Zo dansten onze deelnemers al in de videoclips en optredens van Camille, in de Sinterklaasserie De Boekzoekers’, Nacht van de Punch, The Christmas Show en MAMMA MIA! Nieuw is de samenwerking met Bobbejaanland, onze dansers zullen vanaf juli alle dagen te zien zijn in t Plezantste Land.

T
D
D
D
M
U
U
M
U
M

Hypnosis Dance Academy, Deep Bridge en The Musical Academy slaan de handen in elkaar!

Hypnosis Dance Academy
Groenestraat 170B
8800 Roeselare
Belgium
maandag 16:30 - 21:30
dinsdag 16:30 - 22:00
woensdag 12:45 - 21:00
donderdag 16:30 - 22:00
vrijdag 16:30 - 22:00
zaterdag 08:45 - 17:00
zondag gesloten